BIANCA DRĂGUȘANU, PRIMA DECLARAȚIE DUPĂ CE VICTOR SLAV S-A DESPĂRȚIT DE RALUCA. CE SPUNE DESPRE FOSTUL EI SOȚ

Povestea de dragoste dintre Raluca Silea și Victor Slav s-a sfârșit aproape la fel de repede precum a început, deși mulți dintre prietenii amândurora îi vedeau împreună pentru totdeauna. Destinul face ca și Bianca Drăgușanu să treacă în prezent peste despărțirea de partenerul ei, iar într-o declarație dată de curând, ea a vorbit și despre Victor Slav. Vedeta și fostul ei soț au o fetiță împreună.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au pus punct relației lor în urmă cu aproape un an și au stabilit să rămână prieteni de dragul fiicei pe care o au. Astfel, la fel ca în trecut, și acum… la doar trei zile după ce s-a aflat de despărțirea de  Alex Bodi, fosta prezentatoare a vorbit din nou despre Victor Slav. Cum altfel decât cu cuvinte foarte frumoase. Este o persoană minunată, este tatăl copilulului meu, nimeni și nimic nu poate schimba acest lucru. Voi rămâne, întotdeauna prietenă cu el”, a spus Bianca Drăgușanu, relatează wowbiz.ro.

Nu doar Bianca Drăgușanu vorbește frumos despre fostul soț! Și Victor Slav are doar cuvinte de laudă la adresa mamei fiicei sale.

“Slav face notă discordantă printre bărbaţii prezentului. Mulţi dintre aşa-zişii domni nu se feresc să vorbească urât despre fostele iubite sau soţii. Le denigrează în fel şi chip. De la Victor nu o să auzi însă niciodată vreun cuvânt urât despre Bianca. Spune că este o femeie cu multe calităţi şi o mamă responsabilă. Evită să discute despre relaţiile fostei lui soţii, iar dacă cineva insistă pe subiectul acesta, spune că viaţa amoroasă a Biancăi nu este treaba lui”, a spus o sursă din anturajul prezentatorului de la Kanal D.

Lasă un răspuns