Discurs de dictator al lui Dragnea: Noi nu am vrut in UE pentru a ne intoarce la frica si teroare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la Slobozia, ca romanii au vrut in Uniunea Europeana pentru o viata mai buna si pentru libertate, nu pentru a se intoarce la frica si teroare.

”Sunt un european convins si un proamerican mult mai convins. Noi am vrut sa intram in Uniunea Europeana pentru o viata mai buna, pentru mai multa libertate, nu pentru a ne intoarce la frica si teroare. Am vrut sa intram in UE pentru a avea acces la dezvoltare si a avea un minim respect. Nu cerem mai mult respect decat dam noi, decat oferim noi.

Ne-am purtat si ne purtam frumos in continuare. Cerem doar dreptul de a fi ascultati si a pune pe masa niste argumente. Nu se poate ca tot ceea spunem noi, tot ceea ce facem noi sa fie criticat, lovit blocat si ce spun ceilalti, care inseamna o lista intreaga de minciuni, sa fie luat de bune, fara o minima verificare. Este mult ceea ce cerem, este mult ca ne dorim si noi micul nostru colt de lume?” a spus Dragnea, citat de Mediafax.

El le-a cerut companiilor straine care se dezvolta sa plateasca impozitele in Romania.

”Este nationalism nebun dorinta de a incepe reindustrializarea Romaniei? Noi nu avem dreptul nici la patriotism, nu avem dreptul nici la a ne iubi tara? (…) Vreti sa ramanem in continuare sclavi in propria tara? Ni s-a spus mereu: nu se poate sa mariti salariile, pensiile, pentru ca o sa creasca deficitul, nu aveti voie sa mariti salariul minim, pentru ca destabilizati economia”, a mai spus Dragnea.

Lasă un răspuns