Dragnea anunta ca s-a terminat cu democratia: „Le spun tuturor sa isi stranga bine curelele, au zburdat liberi pana acum. O sa ne ocupam de toti

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat noi amenintari, duminica, la Targu Jiu la adresa celor care critica PSD. „Le spun tuturor sa isi stranga bine curelele pentru ca vreau sa vad ca ii tin curelele pe toti”, a suierat Dragnea.

„Tot felul de minciuni, oameni care nu a aduc nicio proba in sprijinul afirmatiilor. Trebuie sa stam in continuare sa nu raspundem? Nu, o sa raspundem cu varf si indesat. Si le spun tuturor sa isi stranga bine curelele pentru ca vreau sa vad ca ii tin curelele pe toti. Au zburdat liberi pe campii: postari, interviuri, declaratii, care mai de care se inghesuie sa spuna minciuni. Ei, o sa ne ocupam si noi de asta ca sa le dam de lucru”, a declarat Dragnea, duminica.

Amenintari similare au fost lansate si sambata, la Resita, de Liviu Dragnea.

„In virtutea bunului simt pesedist nu am reactionat pana acum preferand sa ne ocupa de problemele tarii. Nivelul de haituiala pe care il practica toti ne-a facut sa decidem sa raspundem pe masura, chiar mai mult. Vom raspunde cu varf si indesat. Ceea ce primim vom da inapoi, chiar dublu. Cei care mosesc aceste miscari politice vor fi scosi la iveala. Au zburdat pana acum, pe televizor, Facebook, spunand tot felul de minciuni fara sa aduca argumente”, a declarat seful PSD.

Lasă un răspuns