Dragnea isi arata coltii. Rares Bogdan, amenintat de seful PSD: „Au zburdat pana acum, pe televizor, Facebook, spunand tot felul de minciuni

Realizatorul emisiunii „Jocuri de putere”, Rares Bigdan, a fost amenintat de Liviu Dragnea, sambata, la Resita, in cadrul unei sedinte de partid. El a declarat ca PSD va raspunde „cu varf si indesat”.

„Pana acum au zburdat. Incepand de astazi o sa incepem sa ne ocupam si de ei, in sensul in care vom vorbi si de asta. Cati masoni sunt in acest partid, cati securisti, care este legatura cu serviciile secrete. Despre toti, si despre vedetele care se urca pe niste liste si despre fosti prim-ministri care acum sunt plus, minus”, a declarat Dragnea in cadrul conferintei de la alegeri a PSD Caras Severin. Rares Bogdan a confirmat ca a purtat discutii cu PNL pentru a candida la alegerile europarlamentare, afirmand ca va lua o decizie in acest sens dupa 21 martie.

Ulterior, intr-o scurta conferinta de presa, Dragnea si-a intarit amenintarile.

„O sa urmeze, am vrut sa transmit un mesaj mai amplu. In virtutea bunului simt pesedist nu am reactionat pana acum preferand sa ne ocupa de problemele tarii. Nivelul de haituiala pe care il practica toti ne-a facut sa decidem sa raspundem pe masura, chiar mai mult. Vom raspunde cu varf si indesat. Ceea ce primim vom da inapoi, chiar dublu. Cei care mosesc aceste miscari politice vor fi scosi la iveala. Au zburdat pana acum, pe televizor, Facebook, spunand tot felul de minciuni fara sa aduca argumente”, a declarat seful PSD.

Rares Bogdan, realizatorul emisiunii „Jocuri de putere”, a anuntat marti ca PNL i-a facut oferta de a ocupa prima pozitie pe lista PNL pentru europarlamentare.

„PNL mi-a facut oferta de a fi primul pe lista de la europarlamentare, decizia o iau dupa 21 martie”, a declarat Rares Bogdan pentru g4media.ro.

Lasă un răspuns