Huiduite in Craiova, Dancila si Olguta s-au refugiat intr-un magazin de imbracaminte. Nimeni nu a mai avut voie sa intre

Ziarul de Craiova informeaza ca Viorica Dancila a fost huiduita, luni, de angajatii Uzinei Ford in timp ce vizita sectiile Montaj General si Productie Motoare. Pentru a-i alunga supararea, Olguta Vasilescu a dus-o la cumparaturi pe Dancila intr-un outlet din oras. Acesta a fost inchis publicului cat timp cele doua au stat sa-si faca cumparaturile.

Publicatia craioveana scrie ca o parte dintre angajatii Ford au intampinat-o pe Dancila cu un val de huiduieli si fluieraturi.

Dupa vizita in cele doua sectii si declaratiile de presa, Dancila s-a intors la Centrul Multifunctional pentru a prezida incheierea dezbaterilor din cadrul Forumului Industriei Auto. Odata ce programul oficial s-a incheiat, premierul a fost dusa de Olguta Vasilescu la cumparaturi.

Cele doua au mers la shopping la Outlet-ul Max Mara din oras. Magazinul a fost inchis de Serviciul de Securitate si Paza al premierului pentru ca aceasta sa poata proba ultimele colectii ajunse in magazin de la brandul italian de moda.

Lasă un răspuns