Huiduite in Craiova, Dancila si Olguta s-au refugiat intr-un magazin de imbracaminte. Nimeni nu a mai avut voie sa intre

Ziarul de Craiova informeaza ca Viorica Dancila a fost huiduita, luni, de angajatii Uzinei Ford in timp ce vizita sectiile Montaj General si Productie Motoare. Pentru a-i alunga supararea, Olguta Vasilescu a dus-o la cumparaturi pe Dancila intr-un outlet din oras. Acesta a fost inchis publicului cat timp cele doua au stat sa-si faca cumparaturile.

Publicatia craioveana scrie ca o parte dintre angajatii Ford au intampinat-o pe Dancila cu un val de huiduieli si fluieraturi.

Dupa vizita in cele doua sectii si declaratiile de presa, Dancila s-a intors la Centrul Multifunctional pentru a prezida incheierea dezbaterilor din cadrul Forumului Industriei Auto. Odata ce programul oficial s-a incheiat, premierul a fost dusa de Olguta Vasilescu la cumparaturi.

Cele doua au mers la shopping la Outlet-ul Max Mara din oras. Magazinul a fost inchis de Serviciul de Securitate si Paza al premierului pentru ca aceasta sa poata proba ultimele colectii ajunse in magazin de la brandul italian de moda.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?