Rareș Bogdan, candidatul potrivit pentru europarlamentare? Răspunsul lui Robert Sighiartău

Deputatul PNL  Robert Sighiartău a declarat, sâmbătă, pentru PSNews.ro că jurnalistul Rareș Bogdan, ales candidat pe primul loc în lista pentru alegerile europarlamentare ale liberalilor, este potrivit pentru acest rol datorită performanței sale profesionale, demonstrată de-a lungul timpului.

”Îl cunosc pe Rareș Bogdan de când era jurnalist, totdeauna l-am apreciat, este un foarte bun comunicator, are o relație extraordinară cu oamenii, se bucură de o încredere foarte mare în rândul populației și este un om foarte capabil. A demonstrat asta și în mediul privat când a avut business la Cluj, a demonstrat și în jurnalism , iar acum a spus :”Dragi colegi ai Partidului Național Liberal a venit timpul să intru în ring, în arenă și  să ne luptăm împreună pentru a schimba acest Guvern și a reda  României speranță”, a spus Robert Sighiartău, în cadrul summit-ului liderilor locali și regionali din cadrul Partidului Popular European.

Declarația lui Robert Sighiartău vine în contextul în care Rareș Bogdan a decis să plece din televiziune pentru a candida la alegerile europarlamentare din 26 mai, din partea PNL. Jurnalistul se află în funtea listei liberalilor.

Lasă un răspuns