De zece ori mai multi oameni la mitingul PNL din Brasov fata de cel al PSD. Rares Bogdan: „Nu v-ati saturat de infractori?

Mii de liberali participa, duminica, la un miting electoral in Piata Sfatului din Brasov. Pe 24 martie, si PSD a organizat un miting in Piata Sfatului, insa au fost prezenti doar putin peste 100 de persoane, mitingul fiind suspendat dupa numai 15 minute.

Pe scena amplasat a in Piata Sfatului se afla liderul PSD, Ludovic Orban, si candidatii acestui partid la alegerile europarlamentare.

„Nu v-ati saturat ca de doi ani si patru luni sa vorbim despre orice altceva in afara de locuri de munca, autostrazi, spitale? Nu v-ati saturat sa vorbim doar de infractori, de conditiile din inchisori? Astia sunt infractori de drept comun care au ras bugetele Romaniei si acum vor sa scape. Nu v-ati saturat de infractori? Dragii mei, in democratie, hotii stau la puscarie. Nu in Parlament, nu in Guvern, poate in Kisellef 10”, a declarat Rares Bogdan in fata multimii.

Întâlnirea Regională Centru a Partidului Național Liberal cu aleșii locali, membri și candidați ai #PNL pentru alegerile europarlamentare. Evenimentul are loc în aer liber în Piața Sfatului.La întâlnire participă: președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, lideri naționali și locali ai PNL, primari, parlamentari și candidați la alegerile europarlamentare, printre care îi enumerăm pe Rareș Bogdan, Siegfried Mureșan, Vasile Blaga, Marian-Jean Marinescu, Mihai Țurcanu Mihai, Violeta Alexandru, Vlad Nistor.#RomâniaÎnPrimulRând #EtimpulBrașovului

Publicată de Rares Bogdan pe Duminică, 7 aprilie 2019

Lasă un răspuns