Dragnea a dat bir cu fugitii, esec rusinos al mitingului PSD de la Iasi. Protestatarii i-au pus la punct pe pesedisti

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu a mai sustinut niciun discurs in fata sustinatorilor PSD care au fost adusi in fata Teatrului „Luceafarul” din Iasi. Liderii PSD s-au baricadat in cladirea teatrului, discursurile fiind transmise prin megafoane multimii de afara.

Conform programului anuntat de PSD, Liviu Dragnea trebuia sa sustina un discurs, de la ora 14.00, in fata Teatrului „Luceafarul”. Insa in zona s-au strans sute de protestatari, care au scandat cu forta „Hotii, hotii” si „PSD, ciuma rosie”. Dragnea a renuntat sa le mai vorbeasca sustinatorilor PSD adusi in fata teatrului, acestia trebuind sa se multumeasca cu discursurile transmise prin megafoane. De altfel, in jurul orei 15.00, pesedistii au inceput sa plece din fata teatrului.

La esuatul miting electoral urmau sa participe si Razvan Cuc, ministrul Transporturilor, Alexandru Petrescu, ministrul Comunicatiilor, Eugen Orlando Teodorovici, ministrul de Finante, Daniel Suciu, ministru Dezvoltarii Regionale, si Codrin Stefanescu, secretarul general al PSD

Lasă un răspuns