Dupa fuga de la Iasi, Dragnea promite razbunare: „Vom veni din nou la Iasi si vom avea un miting” – Video

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a promis ca va reveni la Iasi pentru a organiza un miting de proportii, dupa ce a renuntat, sambata, sa isi mai sustina discursul in fata multimii aduse la Teatrul Luceafarul.

Intrebat de jurnalisti de ce a renuntat sa isi mai sustina la mitingul PSD din fata Teatrului Luceafarul, Dragnea a negat ca ar fi avut vreo intentie in acest sens. Ba mai mult, el a promis ca veni din nou la Iasi, unde va fi organizat un alt miting.

„Nu stiu ce ati fost anuntati dvs., nu poti sa tii un discurs pe strazi si dupa aia unul in sala. Dar vom veni din nou la Iasi si vom avea un miting unde o sa avem discursuri care o sa va placa”, a declarat Dragnea.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, si premierul Viorica Dancila au fost huiduiti, sambata, la sosirea la Iasi, unde au participat la Conferinta Extraordinara a filialei judetene.

Aproximativ cinci sute de persoane s-au strans in fata Teatrului ”Luceafarul” si au strigat ”Hotii” si ”Justitie, nu coruptie”.

Lumea bună, înăuntru. Plebea, afară

Lumea bună, înăuntru. Plebea, afarăDragnea nu recunoaște că pregătise o descindere triumfală la Iași, nici că a anunțat presa cu privire la discursul său în fața simpatizanților. Este încă o confirmare a umilinței aplicate acestora prin faptul de a admite că îi adusese acolo doar pentru a fi la număr și a urmări desfășurarea evenimentului pe un ecran uriaș.Tot el ne spune că nu a „regizat” (!) #nimic în legătură cu muzica și fanfara.Există și o veste bună în toate astea: a promis că va reveni la Iași. Iar, vorba ceea (celebră), Dragnea „nu promite mult, dar ce promite face”!

Publicată de Reset pe Luni, 22 aprilie 2019

Lasă un răspuns