Florin Călinescu, despre revocarea lui Toader şi propunerea lui Nicolicea la Ministerul Justiţiei: „În comparaţie cu ăsta, Tudorel e inventatorul ghioceilor

Actorul şi vedeta de televiziune Florin Călinescu (62 de ani) a comentat cu privire la revocarea lui Tudorel Toader şi propunerea lui Eugen Nicolicea în fruntea Ministerului de Justiţie.

Deputatul Eugen Nicolicea va fi propus ministru al Justiţiei, însă decizia aparţine preşedintelui Klaus Iohannis. 

Florin Călinescu a comentat, printr-un mesaj pe Facebook, propunerea lui Eugen Nicolicea drept noul ministru de Justiţie şi l-a criticat dur pe liderul PSD, Liviu Dragnea. „Livulică, stimabile dement, dacă tu crezi, la nesfârşit, că poţi dicta orice, îţi spun că te înşeli. Dacă tu crezi că neantu’ ăla de Nicolicea poate fi ministru, mă mobilizezi la maxim. În comparaţie cu ăsta, Toader e inventatorul ghioceilor. Semnează Florin, un măscărici mult mai greu decât zici tu că e Rareş Bogdan. Nu îţi doreşti o alianţă a măscăricilor, contra Livulicilor, nicolicilor, valcovilor, iordachilor etc. ? Vă aştept pe toţi, la baie“, a fost mesajul vedetei de televiziune. 

Lasă un răspuns