Jurnal de Craiova: Elevii sunt amenintati ca nu intra la Bac daca nu merg la mitingul PSD-Dragnea din Craiova

Jurnal de Craiova anunta ca elevii din comuna Bailesti, judetul Dolj, au fost amenintati ca nu vor putea sa intre la examenul de bacalaureat daca nu merg la mitingul organizat de Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda la Craiova.

„PSD apeleaza la tinerii din Bailesti! Elevii din cele doua licee au fost amenintati ca nu intra in Bac daca nu merg la MITING!”, scrie Jurnal de Craiova pe Facebook.

Deputatul USR Adrian Claudiu Prisnel anunta ca intreaga Craiova este blocata de mitingul pe care PSD il pune la cale in centrul orasului. Mai mult, numerosi angajati ai institutiilor de stat sunt obligati sa se prezinte, imbracati in alb, la mitingul organizat de Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda.

Sotia mea a fost sunata aseara de director. I-a spus ca e obligatoriu sa vina in alb la serviciu si sa mearga la miting. Ce sa faca? Astia pot sa o dea afara si ramanem pe drumuri. Asa e peste tot. Cel mai rau e sa bagi frica in oameni’. Am aflat povestea chiar din gura sotului, taximetrist.

Au blocat tot orasul pentru mitingul lui Liviu Dragnea care a inchis centrul de la 8 dimineata pana la miezul noptii. Pe strada sunt doar ei. Imi imaginez ce sentiment de putere are Olguta Vasilescu, cand are centrul Craiovei, doar pentru ea. In rest, e pustiu.

‘PSDul asta e la putere si face ce vrea! Nu s-au gandit ca orasul e deja aglomerat, azi de abia reusim sa ajungem sa luam clienti. Si oamenii tot nu s-au saturat, parca sunt numai pesedisti in Craiova’, imi spune taximetristul.

Ii raspund ca poate oamenilor le e frica si sa spuna ca nu voteaza cu PSD. E neincrezator. Dar eu sunt optimist pentru ca l-am intalnit. Am iesit 20 000 la miting impotriva OUG 13. Am strans 30 000 de semnaturi #farapenali. Suntem din ce in ce mai multi care intelegem ca PSD a praduit Craiova si judetul. Ca #farahotie ajungem departe. Fara hotie vom avea un oras cu conditii de viata civilizate, ca-n Europa”, informeaza Claudiu Prisnel

Lasă un răspuns