Mitingul liberalilor, interzis in Alexandria. Rares Bogdan: Vine lupul! Vom fi 10.000, vom marsalui pe strazi

Rares Bogdan, care deschide lista PNL la europarlamentare, a transmis autoritatilor din Alexandria, dupa interzicerea unui miting al partidului, ca in oras se vor strange 10.000 de simpatizanti, care vor marsalui pe strazi.

„In capitala coruptiei din Romania, Alexandria, au pus niste iepurasi pe platoul din fata Salii Sindicatelor. Le-am transmis si le transmit acum: vine lupul la Alexandria si noi vom fi acolo si vom fi peste 10.000 si vom marsalui prin Alexandria, pentru a chema alaturi de noi pe toti cei care cred ca timpul PSD a expirat, ca timpul lui Liviu Dragnea si a gastii din jurul sau a expirat”, a declarat duminica, la Constanta, Rares Bogdan.

Consiliul Local Alexandria a interzis, la propunerea primarului, manifestatiile publice in fata Casei de Cultura, locul manifestatiilor in judetul Teleorman, motivand ca in zona vor fi amplasati iepurasii de Paste

Decizia primarului a starnit un adevarat scandal in sedinta de Consiliu de vineri, unde a venit si liderul PNL Teleorman, Eugen Pirvulescu.

„Se produce aici o incalcare grava a Constitutiei Romaniei, nu s-a intamplat asta in ultimii 30 de ani in Teleorman si noi oricum facem mars. Nici nu discut cu ei. Le-am spus lucrul acesta. Este grav, daca spuneau unii ceva despre ei pana astazi, eu ii aparam, dar de astazi mi-e clar ca aici e dictatura. Democratia a murit in Teleorman.

Nu se poate sa nu dea voie oamenilor sa se manifeste public. Le-am spus si consilierilor locali ca e grav ce au facut astazi. Nu e in atributia consilierilor locali sa interzica manifestarile publice si au motivat ca vine Iepurasul in fata Casei de Cultura. Si acum schimba si bordurile in zona”, a declarat Pirvulescu.

Lasă un răspuns