Rares Bogdan, mesaj pentru „cuplul toxic Olguta si Olgutul” chiar din inima Olteniei: „Niciodata nu au ajuns sa ne conduca oameni atat de prosti”

Candidatul PNL Rares Bogdan i-a transmis, sambata, la mitingul liberalilor de la Craiova, un mesaj lui Liviu Dragnea, spunandu-i sa se retraga pana nu e prea tarziu si ca va „manca o mama de bataie” la alegerile europarlamentare.

„Buna ziua, dragi romani, buna ziua, dragii mei olteni! Ma bucur ca m-ati primit in familia dvs. Am venit alaturi de dvs. pentru a castiga aceste alegeri, pentru a ingenunchea PSD”, le-a spus Rares Bogdan participantilor la miting.

El le-a spus acestora ca „vor elibera Oltenia de ciuma rosie”.

„Sa stiti, noi, ceilalti romani, va privim cu maxim respect. E greu sa intelegem cum Dumnezeu a ajuns aceasta regiune plina de oameni inteligenti sa-l trimita la Bucuresti pe unul ce-si ascundea banii in cavouri, Darius Valcov. Cum, Doamne iarta-ma, ati ajuns sa va inchinati la un cuplu toxic pentru Romania – Olguta si Olgutul! Romania nu-i a lor, Romania e a dvs., a celor peste 80.000 de olteni care au plecat alungati de PSD din aceasta tara”, a continuat Rares Bogdan, citat de news.ro.

Candidatul PNL a mentionat ca Oltenia e „pe locul 7 de la coada la regiunile din Europa”.

„Inainte de a ne preocupa de puscariasi si de conditiile din inchisori, ar trebui sa ne preocupam de spitale, scoli, autostrazi. Eu stiu ca, in democratie, hotii stau la puscarie, nu stau in Parlament, nu stau in Guvern. (…) De aici, din mijlocul Olteniei, o sa-i fac o oferta de nerefuzat lui Liviu Dragnea: Dragnea, timpul tau a expirat, retrage-te pana nu e prea tarziu, vei manca o mama de bataie cu partidul tau!”, a mai afirmat Rares Bogdan.

„Dvs. puteti elibera Oltenia. Stiu ca sunteti amenintati, santajati ca va dau copiii afara de la locurile de munca. Luptati, rezistati, pentru ca ii vom ingenunchea. Romania, trezeste-te!”, a incheiat Rares Bogdan.

La miting, intre altii, a vorbit si eurodeputatul Marian Jean Marinescu, care a spus ca „bunastarea va veni in Oltenia cand Oltenia se va desparti de PSD”.

„Aceasta guvernare ne intoarce cu fata spre est. Mai vreti sa fiti condusi de rusi? Eu vreau sa traiesc in Europa, vreau sa fiu cetatean european”, a mai spus Marinescu.

Si deputatul PNL Florin Roman s-a aflat printre vorbitori, spunand ca a venit din Alba Iulia, capitala de suflet a romanilor, sa transmit salutul ardelenilor in capitala Olteniei.

„In 26 e momentul revansei, in care Dragnea si banditii lui trebuie pusi in genunchi, iar Romania sa se ridice in picioare, trebuie sa scapam de tuta din fruntea Guvernului, o analfabeta care ne face de ras peste tot in lume. In 26, Dragnea lupta sa scape de puscarie, noi luptam pentru Romania”, a mai afirmat acesta.

Lasă un răspuns