VIDEO BESTIAL! Dide, la Craiova: „Liviule, după ultimul miting ți-ai luat 3 ani și 6 luni”/Dragnea: „Vezi să nu răgușești, băi”

BESTIAL! Dide, la Craiova: „Liviule, după ultimul miting ți-ai luat 3 ani și 6 luni”/Dragnea: „Vezi să nu răgușești, băi” Cristian Dide, unul dintre cei mai activi protestatari anti-PSD, cunoscut pentru mesajele sale antiguvernamentale proiectate cu laser pe clădiri, s-a dus vineri la mitingul PSD de la Craiova, unde a intrat într-un dialog cu Liviu Dragnea.

Dragnea și Cristian-Mihai Dide, față în față la Craiova! După un discurs naționalist în care Dragnea a îmbrăcat haina de victimă închipuită a sistemului, la pachet cu glume prăfuite și câteva aplauze abia stoarse de la oamenii aduși acolo , Dide i-a amintit acestuia să-și șteargă zâmbetul fals pentru că urmează procesul de luni, de la Înalta Curte de Casație și Justiție. Vă amintim că la scurt timp după mitingul organizat în București, Dragnea a fost condamnat în primă instanță la 3 ani și 6 luni cu executare în dosarul angajărilor fictive. Dacă susțineți acțiunile noastre, o puteți face aici:http://eii.ong/doneaza/

Publicată de Evoluție În Instituție pe Duminică, 14 aprilie 2019

Ieșit pe balconul unei clădiri din proximitatea mitingului PSD, Dide i-a strigat lui Dragnea: ”Liviule, după ultimul miting ți-ai luat 3 ani și 6 luni”.

”Vezi să nu răgușești, băi”, i-a strigat la rândul său liderul PSD.

”N-ai avut curaj să vii aici”, i-a mai strigat Dragnea.

”Ne vedem la Înalta Curte”, a fost replica lui Dide.

Întreaga scenă a fost filmată de jurnaliștii de la Ziarul de Craiova, iar clipul a fost post postat pe pagina de Facebook a asociației ”Evoluție în instituție”, condusă de Dide.

”După un discurs naționalist în care Dragnea a îmbrăcat haina de victimă închipuită a sistemului, la pachet cu glume prăfuite și câteva aplauze abia stoarse de la oamenii aduși acolo , Dide i-a amintit acestuia să-și șteargă zâmbetul fals pentru că urmează procesul de luni, de la Înalta Curte de Casație și Justiție.  Vă amintim că la scurt timp după mitingul organizat în București, Dragnea a fost condamnat în primă instanță la 3 ani și 6 luni cu executare în dosarul angajărilor fictive”, se precizează în postarea care însoțește clipul cu schimbul de replici între Dide și Dragnea.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: