VIDEO Femeie cu bebeluş în braţe, bătută cu bestialitate în autogară. Una dintre lovituri îl nimereşte pe copil

Ignorând urletele disperate ale femeii, dar şi copilul pe care aceasta îl poartă în braţe, agresorul îi aplică femeii mai multe lovituri până când coada mopului se rupe

O femeie care obişnuieşte să apeleze la mila publică a fost snopită în bătaie de un bărbat, zilele trecute, în autogara unei firme de transport din municipiul Zalău.

Nu se cunosc, însă, motivele care l-au determinat pe acesta să reacţioneze atât de violent. Agresiunea a fost filmată de către nişte trecători, fără ca vreunul să intervină, apoi postată pe reţelele de socializare.

În filmare se vede cum bărbatul, care s-ar părea că este angajat al firmei de transport, îşi face apariţia înarmat cu un mop şi apoi începe să o lovească cu sete pe femea care purta în braţe un bebeluş, ignorând ţipetele acesteia.

Totul în faţa pasagerilor indiferenţi şi sub privirile îngrozite ale unui alt minor, care pare să o însoţească pe femeie. Una dintre lovituri îl nimereşte pe copilul din braţe, însă agresorul continuă să o bată până când coada mopului se rupe.

Video-ul a stârnit reacţii diverse în rândul internauţilor. În timp ce unii se arată revoltaţi de violenţa de care dă dovadă bărbatul, alţii o ironizează şi o acuză pe femeie pentru faptul că îşi foloseşte odrasla ca scut, dar şi pentru că cerşeşte

Lasă un răspuns