VIDEO șocant: tânărul care l-a contrazis pe Dragnea la Suceava, AGRESAT de 6 gorile PSD, la doar 10 metri de scena pe care teleormăneanul mințea cu nesaț

În timp ce Liviu Dragnea mințea de înghețau apele, joi, la mitingul electoral de la Suceava, un tânăr care a avut curajul să-l contrazică public pe șeful PSD a fost înconjurat de șase vlăjgani care l-au agresat și l-au făcut albie de porci, în văzul lumii, la doar 10 metri de scena pe care se reproduceau teleormăneanul și locotenentul său, Codrin Ștefănescu.

Liviu Dragnea a fost confruntat chiar de un participant la mitingul social-democrat, care i-a strigat din sală că PSD nu a făcut nimic pentru satul românesc. Vă redăm scurtul dialog, pe care infractorul dublu condamnat l-a încheiat cu o jignire incalificabilă.

Liviu Dragnea: Gândiți-vă… zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?

Participant la miting: Nimic! (râsete și stupoare)

Liviu Dragnea: Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, așa cum n-au fost niciodată în România…

Apoi, șeful PSD a anunțat că toate pensiile vor fi ”dublate” și ”triplate” în 2021.

Așa cum puteți observa în această filmare, la doar 10 metri de scena pe care se reproducea Dragnea, tânărul a fost bruscat, lovit și înjurat de ”străjerii” partidului.

Vedeți video aici:

Lasă un răspuns