Anastasia Lazariuc nu merge să-și vadă fostul iubit, Mihai Constantinescu, la spital, de teama fostei soții a acestuia

Anastasia Lazariuc, 65 de ani, a fost nu numai partenera de scenă a lui Mihai Constantinescu, 73 de ani, ci și amanta lui. Au rămas apropiați, în ciuda trecerii vremii, iar lumea se aștepta ca ea să-i fie alături în momentele grele traversate de aproape două săptămâni. Dar n-a fost așa 

Anastasia Lazariuc și Mihai Constantinescu s-au iubit ani buni, deși artistul era atunci un bărbat căsătorit. Chiar fosta soție, Mihaela Constantinescu, a dezvăluit că i-a găsit împreună, moment în care relația sa cu solistul s-a rupt. Așa cum s-a destrămat căsnicia lui Mihai cu Mihaela, la fel s-a stins, în timp, și pasiunea dintre Mihai și Anastasia, însă cei doi au rămas apropiați.

În ciuda acestui fapt, cântăreața născută în Republica Moldova n-a fost văzută la spital, de când solistul a suferit cele două stopuri cardio-respiratorii care l-au lăsat dependent de aparatele care-l țin în viață.

Anastasia suferă în tăcere pentru fostul iubit și ocolește Spitalul Floreasca, unde acesta este internat, pentru că nu vrea să dea ochii cu prima soție a acestuia, Mihaela, de care l-a despărțit. În vreme ce între ea și Simona, actuala parteneră a cântărețului, nu-s probleme, cu fosta n-a îngropat securea războiului. 

Anastasia se interesează mereu de starea lui Mihai și speră să se facă bine. Se roagă pentru el, dar nu va merge să-l viziteze la spital”, ne-a declarat o cunoștință comună a celor doi 

Lasă un răspuns