Atentie maxima”. PSD ataca Facebook-ul, a angajat firme din Rusia pentru a monitoriza si influenta opiniile utilizatorilor

Victor Ponta anunta ca PSD a angajat o firma din Rusia pentru a monitoriza activitatea pe Facebook a celor care dau „like” postarilor sale. Acestia primesc reclame dedicate in favoarea PSD dupa ce au interactionat cu postarile lui Ponta.

Ponta afirma ca astfel de actiuni sunt „ilegale”, „periculoase”, „imorale” si „incorecte”

ATENTIE MAXIMA – mafiotii vor sa va pacaleasca si sa va fure votul!!!

Consiliul National al PSD a angajat o firma care va monitorizeaza activitatea pe Facebook- daca dati “like” la o postare apartinand lui Victor Ponta sau care ii contine numele va vine imediat o reclama mincinoasa a PSD ( vezi anuntul oficial al Facebook de mai jos)!

1. Este ILEGAL – GDPR Regulamentul European de protectie a datelor personale interzice in mod explicit acest gen de activitati cu caracter politic ( fara acordul persoanei )

2. Este PERICULOS pentru siguranta nationala – activitatile de acest gen au incetat in Europa dupa scandalul Cambdridge Analytica / insa este continuat de firme rusesti care au influentat si BREXITUL si campaniile electorale / practic PSD da acces la datele personale ale romanilor unor asemenea organizatii ostile Romaniei si Uniunii Europene

3. Este IMORAL – aceasta campanie impotriva celor care il urmaresc si il aprecieaza online pe Victor Ponta este platita din banii primiti de la Bugetul de Stat ! Numai in luna Aprilie PSD a primit de la Buget 3,5 milioane de euro !!! Ca sa intelegeti stimati social – democrati si contribuabili la buget : 115.000 Euro / zi !!!!

4. Este INCORECT fata de votantii social democrati si cei de centru stanga! Liviu Dragnea foloseste resursele PSD ca sa atace ProRomania si ii lasa in pace pe PNL si USR! In loc sa lupti cu cei de dreapta te ocupi sa distrugi oamenii de stanga din ProRomania ( injurati non stop ca fiind securisti, tradatori , sorosisti)!

4. In mod normal ar trebui sa fac plangere penala la Politie – credeti ca “protejata” Carmen Dan va face ceva pentru sanctionarea penala a lui Dragnea ? Credeti ca ii mai este frica de Justitie ? Eu cred ca nu

Le este frica doar de Victor Ponta si de ProRomania/ dar cel mai mult le este frica de votul dvs din 26 Mai !”, a scris Ponta pe Facebook.

Lasă un răspuns