Dăncilă a fost huiduită și în Prahova. Cetățenii i-au strigat premierului „Analfabeta” și au cerut „Bani pentru educație

Premierul Viorica Dancilă a fost huiduită, miercuri, în timpul unei vizite alături de mai mulți miniștri la Urlați, județul Prahova.

rotestatarii au așteptat-o pe Viorica Dăncilă cu un banner cu mesajul „#România fără hoți/#hai la referendum” și au strigat mai multe mesaje împotriva premierului: „Analfabeta” și „Bani fără educație”.

„Într-o democraţie, fiecare trebuie să îşi spună punctul de vedere şi dacă nu devine agresiv, dacă nu jignesc, aşa este în democraţie, fiecare se poate exprima. M-aş fi bucurat foarte mult dacă am putea avea un dialog, să ne spună care este nemulţumirea lor, să vină cu o soluţie, să vină cu o propunere. Avem toată deschiderea de a discuta cu toată lumea”, a răspuns premierul, întrebat dacă are un mesaj pentru protestatari.

Viorica Dăncilă a adăugat că nu a știu că protestatarii doreau să poate un dialog cu aceasta, adăugând că în de multe ori au fost „manifestări violente”

„Nu pot opri oriunde, pentru că aţi văzut că de multe ori au fost manifestări violente, au fost chiar agresivi. Nu pot opri oriunde, dar, dacă veneau şi spuneau că vor să avem un dialog, aveam toată deschiderea la acest dialog”, a adăugat Dăncilă.

Viorica Dăncilă și mai mulți miniștri din Cabinet fac, miercuri, vizite mai multor obiective din Județul Prahova și vor avea întâlniri cu reprezentanții autorităților locale, potrivit romaniatv.ro

Lasă un răspuns