Declaraţii incendiare ale lui Dragnea la Târgovişte. „România nu se va dezvolta cu bâta

În Piaţa Tricolorului din Târgovişte a avut loc, duminică, un miting organizat de PSD, unde a participat liderul social-democraţilor Liviu Dragnea. Cu această ocazie Dragnea a afirmat că agricultura românească trebuie dezvoltată cu ajutorul subvenţiilor şi a mai multor investiţii

Dragnea a mai spus că produsele obţinute din agricultură sunt rodul muncii oamenilor care muncesc şi al celor care înjură, potrivit agerpres.ro „Nu există pământ mai bogat ca pământul nostru nicăieri în lume.

Producţiile cu care ne mândrim noi sunt realizate de români, doar că Guvernul PSD a făcut două lucruri: le-a dat subvenţia în avans şi le-a dat încredere să muncească în agricultură şi rezultatele se văd, pentru că pământul e acelaşi, vremea e aceeaşi. (…)

Producţiile obţinute de noi, hrana sănătoasă care începe să intre în magazine sunt meritul dumneavoastră, meritul celor care muncesc, nu sunt şi nu vor fi niciodată meritul celor care înjură, care mint, care huiduie şi care sunt violenţi. România nu se va dezvolta cu bâta, aşa cum spune Orban, aşa cum spune USR, aşa cum spune Iohannis”, a declarat Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns