Efectele propagandei Antena 3: „Tornada a fost trimisa sa nenoroceasca oamenii care voteaza cu PSD”

Propaganda sinistra derulata de televiziunile controlate de PSD a ajuns sa aiba efecte din ce in ce mai halucinante. Un tanar relateaza o discutie cu o pensionara, in care aceasta i-a spus ca tornada de la Calarasi a fost „trimisa” impotriva celor care voteaza cu PSD.

Intr-o dezbatere pe forumul Reddit Romania privind efectele propagandei de la Antena 3, un tanar relateaza o situatie halucinanta. O femeie in varsta este convinsa de tornada de la Calarasi a fost „trimisa” de adversarii PSD-ului.

Acu cateva zile s-a nimerit sa discut cu bunica prietenei mele despre politica din cauza….tornadei recente din Calarasi. Motivul? Tornada a fost trimisa de partidele impotriva PSD-ului ca sa nenoroceasca oamenii care voteaza cu PSD (da , se uita la antena 3).

Si eu si prietena am ramas uimiti si am incercat sa ii explicam ca e imposibil sa creezi o tornada , daramite sa o si trimiti intr-o anume directie si ca totul e prostie / propaganda si sa nu creada tot ce vede la tv.

Acuma ea nu e o femeie proasta , dar cum e genul de persoana old school care nu are internet si doar la tv se uita cand mai are timp liber , spalarea pe creier e puternica . O spus ‘Ba da, e posibil sa faci tornade , se fac…’

Nu mai zic ce reactie a avut cand am inceput sa vorbim despre Iohannis: ca e nazist, violator de copii, securist, pagan etc …

Sunt sigur ca a urmarit si discutia de aseara de pe antena 3 cu Gadea discutand despre clipul ala cu Iisus . Chiar daca i-as explica ce e redditul si cum o persoana care nu face parte din niciun partid o platit un actor sa faca clipul ala tot nu m-ar crede, tot ar crede ca usr e faptasul.

Prietena mea face yoga , aproape o dezmostenit-o pe saraca fata cand i-o spus treaba asta . ‘Cum ca e o practica satanista, asa spune la televizor si la biserica’. Da bunica, sa stai si sa te concentrezi cum respiri si sa te relaxezi e tare mare pacat.

Noi radem de ce prostii pot spune oamenii astia la televizor, dar unii chiar cred povestile astea”, a relatat tanarul.

Lasă un răspuns