MIHAI MĂRGINEANU, LA MOMENTUL ADEVĂRULUI, DESPRE SALARIUL SĂU: ”CÂȘTIG MAI MULȚI BANI DECÂT UN COMANDANT DE BOEING”

nterpretul personajului „Ardiles” din serialul Las Fierbinți”, de la Pro Tv, Mihai Mărgineanu a povestit că pilotează un avion de mici dimensiuni, un hobby care îi aduce și foarte mulți bani! 

Invitat în emisiunea „În fața ta”, realizată de Florin Negruțiu și Claudiu Pândaru, Mărgineanu a povestit despre experiența sa ca pilot comercial și cât de puțin costisitor este să ai un avion mic, el fiind proprietarul unui Cessna 172 November.

Actorul a povestit că printre pasagerii săi s-a numărat inclusiv „Bobiță”, colegul său de platou.

Sunt pilot comercial. În meseria de pilot de avion sunt mai multe categorii. Una este cea de pilot de linie de transport pasageri, care este o clasă specială – APTL. Eu nu pot să îmi permit să fac transport de pasageri din lipsă de timp și din faptul că în momentul actual, luând-o mercantil, câștig mai mulți bani decât un comandant de Boeing 747 de la Emirates, să zicem.

 Am zburat, am și un avion pe care mi l-am cumpărat din banii mei proprii și personali. Este un avion cu patru locuri, un Cessna 172 November, cu care eu mă duc la concerte, pentru țara noastră e mică, dar neavând autostrăzi se transformă într-o țară mare. Este o hoție de timp, fur un pic din timp.

A avea un avion cred unii că este un lux. Nu este un lux, este mai ieștin decât o mașină cu un far mai ciudat, se întreține mai ieftin decât o mașină nu neapărat scumpă, și îți dă satisfacțiile pe care nu ți le dă nicio mașină, sau nicio șampanie desfăcută într-un club de fițe”, a declarat Mărgineanu.

Lasă un răspuns