Olguța Vasilescu a răbufnit: Nu ne batem capul cu toţi nebunii! Iisus m..ie psd

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a oferit primele declarații după filmulețul care a apărut pe internet cu un actor deghizat în Iisus, care înjura PSD-ul.

Olguța Vasilescu a intervenit telefonic la Antena 3 și a precizat că prin acel filmuleț s-a depășit orice limită.

„Nu ne batem capul cu toţi nebunii. (…) Să faci o blasfemie şi să pui în gura Mântuitorului o înjurătură la adresa PSD-ului, s-a depăşit orice limită, atât îi duce capul.

Să nu uităm că tot în Săptămâna Mare, domnul Bulai de la USR spunea că Învierea Mântuitorului e o ştire falsă care circulă de 2000 de ani, să nu uităm de doamna tot de la USR care ne învăţa că trebuie să trăim în grupuri cum trăiau ei pe la MISA.

Acesta e nivelul, nu ne puneţi să comentăm aşa ceva, cred că e prea mult pentru toată lumea”, a spus Olguţa Vasilescu la Antena 3.

Clipul a fost preluat si de Antena 3, fiind comentat cu indignare de realizatorii postului. Apoi a fost invitata si Lia Olguta Vasilescu sa comenteze.

„Nu ne batem capul cu toti nebunii. Dati filmuletul de la cap la coada si cu injuratura, sa priceapa oamenii cat de jos a coborat lupta politica. Sa nu uitam ca tot in Saptamana Mare, domnul Bulai de la USR spunea ca Invierea Mantuitorului e o stire falsa care circula de 2000 de ani, sa nu uitam de doamna tot de la USR care ne invata ca trebuie sa traim in grupuri cum traiau ei pe la MISA.

E o blasfemie sa pui in gura Mantuitorului o injuratura la adresa PSD, dar atat ii duce capul. Asta e nivelul, nu ne puneti sa comentam asa ceva”, a spus Olguta Vasilescu la Antena 3.

Lasă un răspuns