Umilit de #Rezist, Dragnea amenință cu bătăuși și contramanifestații violente. Mizează pe prietenii lui, interlopii

Pe Liviu Dragnea îl lasă nervii. Umilința suferită pe 20 aprilie la Iași, când a fost pus pe fugă de sutele de manifestanți anti-PSD, l-a făcut să recurgă la amenințări cu violența.

Perspectiva de a rata și cea de-a doua manifestare electorală la Iași îl înnebunește pe Dragnea. Ieșenii au anunțat deja că vor organiza un protest masiv joi, 9 mai, când este programat mitingul PSD din orașul moldav.

Dragnea vorbește despre „oamenii noștri, care sunt foarte nervoși”, și de perspectiva unor „contramanifestații” organizate de aceștia la mitingul PNL.

Amenințările lui Dragnea au un aer interlop. De altfel, liderul PSD este obișnuit cu sprijinul lumii interlope, atât la termenele judecată de la Înalta Curte (unde interlopii au fost aduși de Codrin Ștefănescu), cât și la mitingul PSD de la Craiova (unde responsabili cu mobilizarea interlopilor au fost Claudiu Manda și Olguța Vasilescu).

Intenţia PSD de a organiza un miting la Iaşi pe 9 mai, de Ziua Europei, zi în care se desfăşoară Summit-ul UE de la Sibiu, este intens criticată de mai multe ONG-uri, care au anunţat prin Facebook că vor organiza proteste. Două mitinguri de protest urmează a fi organizate pe 9 mai în Piaţa Unirii din Iaşi, începând de la ora 15.00, în acelaşi timp și în acelaşi loc cu mitingul PSD.

Amenințările lui Liviu Dragnea

  • „Foarte bine, înseamnă că s-ar putea să apară contramanifestaţii şi sâmbătă, la mitingul de la Iaşi (organizat de PNL – n. red.). Dacă aşa vor să se joace în campanie, aşa o să jucăm în această campanie.”
  • „Să nu creadă Iohannis şi slugile lui că numai ei au dreptul să urle sau să ţipe. O să lăsăm şi noi oamenii noştri, care sunt foarte nervoşi, să facă contramanifestaţii. Nu mă aştept să înţeleagă mesajul ăsta nici el şi nici măscăricii lui.”
  • „Mitingul se va organiza chiar dacă nu vine doamna prim-ministru, avem această capacitate.”

Fuga lui Dragnea de la Iași, pe 20 aprilie

Lasă un răspuns