VIDEO. Incidente la Galați, la încheierea mitingului PSD. Mod inedit de protest al manifestanților

Mitingul PSD de la Galați, la care au participat sâmbătă liderul Liviu Dragnea, dar și Viorica Dăncilă, a avut parte, așa cum s-a întâmplat și în alte orașe, de o contramanifestație.

Manifestanții anti-PSD – în jur de 1.000 – s-au strâns începând cu ora 10:00, de o parte a bulevardului Brăilei, unde au fost mobilizate forțe ale Jandarmeriei. „Hoții!” a fost sloganul strigat cu precădere. Manifestanții au avut steaguri tricolore și vuvuzele și au făcut un zgomot infernal, împingându-se când și când cu jandarmii.

De cealaltă parte a bulevardului, în fața Casei de Cultură, mitingul PSD – la care social-democrații susțin că au venit 30 000 de persoane – a început la 11:00 și s-a încheiat în aproximativ o oră. La plecare, autocarele cu simpatizanți PSD au avut dificultăți să înainteze, întrucât manifestanții anti-PSD s-au pus pe jos, pe stradă, într-un protest de tip sit-in. Au strigat „hoții”, au aruncat cu diverse obiecte, au bătut cu pumnii, astfel că vehiculele au fost nevoite să dea înapoi, relatează corespondentul Digi24 la fața locului.

Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa a fost prezent la mitingul PSD îmbrăcat într-un halat alb de medic. Cunoscut pentru excentricitățile sale de limbaj, el a folosit un cuvânt jignitor la adresa manifestanților atunci când reporterul Digi24 a încercat să-i ia o declarație. Un telespectator Digi24 a surprins momentul în care Nicolae Bacalbașa, aflat într-o mașină, își face cu greu loc prin mulțime, în huiduieli, la încheierea mitingului PSD

Lasă un răspuns