VIDEO Un marinar constănțean, l-a pus pe fugă primarul Constanței, Decebal Făgădău, cu tot cu bodyguarzi: Sunteți un partid de hoți

Primarul Constanței, Decebal Făgădău (PSD), a fost alungat marți dintr-un parc din Constanța de un marinar furios, care i-a reproșat că nu a făcut nimic pentru acel parc și că PSD este un „partid de hoți”.

Făgădău era însoțit de bodyguarzi și de o echipă mare de pesediști, ei distribuid pliante electorale. Gavrilă-Vasile Codor, un marinar care locuiește în zonă, l-a interpelat pe Fadau, reproșându-i că nu a „reparat” parcul. Apoi, în timp ce pesedistii grăbeau pasul spre ieșirea din parc, a strigăt că PSD este un „partid de hoți”.

„Ce faceţi aici, dom’ primar? Ce v-a împiedicat în toţi aceşti ani să reparaţi acest parc? Aţi fost atâţia ani viceprimar, apoi primar, de ce n-aţi făcut? Ce v-a împiedicat să faceţi acest parc cum trebuie, atâţia ani, cine v-a împiedicat!?

Nu mai furaţi, vă spun eu, lăsaţi-vă de furat! Construiţi şi oamenii vor avea de muncă, vor avea bani, nu vor avea nevoie de ajutoarele voastre“, a strigat, exasperat, constănţeanul.

Primarul Decebal Făgădău și vicele Costin Răsăuțeanu huiduiți în parc

Decebal Făgădău a ieșit la împărțit pliante prin oraș, moment în care a fost luat la întrebări de un simplu cetățean (destul de supărat). Reacția lui Făgădău este exact așa cum ne-am așteptat. A fugit! Cetățeanul care l-a apostrofat pe primar este un navigator din Constanța, un locuitor onorabil al orașului nostru. Aceștia sunt, după cum urmează: Partidul Social Democrat Constanta TSD Municipiul Constanta PSD Constanta #DecebalFagadau #CostinRasauteanu #PSD Costin Răsăuţeanu Decebal Fagadau Dumitru Babu

Publicată de Constanta INFO pe Marţi, 14 mai 2019

Lasă un răspuns