Viorica Dancila, rascoala totala impotriva lui Dragnea. A dat-o afara pe Anca Alexandrescu, spionul sefului PSD

Surse guvernamentatele citate de hotnews.ro si Adevarul anunta ca Viorica Dancila a dat-o afara pe Anca Alexandrescu, consilierul pe care Liviu Dragnea i l-a impus premierului.

Anca Alexandrescu a fost numita, in februarie 2018, de premierul Viorica Dancila in postul de consilier onorific, la ordinul lui Liviu Dragnea.

urse din Guvern sustin ca mai multi ministri s-au plans ca Anca Alexandrescu le blocheaza intalnirile cu premierul Viorica Dancila. Si nu doar ministrii. „

Primari, sefi de Consilii Judetene sau diversi functionari pur si simplu n-au fost primiti la Guvern pentru ca asa a hotarat Anca Alexandrescu, fara sa se consulte cu Viorica Dancila. Premierul a primit apoi critici de la oameni din partid fara sa stie motivul“, sustin sursele citate.

Nu doar sforile trase pe sub masa, ci si atitudinea agresiva a Ancai Alexandrescu au deranjat-o pe Viorica Dancila, neconflictuala de felul sau. „Anca este una dintre cele mai rele persoane pe care le-am intalnit in viata“, s-ar fi plans Viorica Dancila unor apropiati din Guvern.

De asemenea, premierul o suspecteaza pe Anca Alexandrescu ca i-ar fi inserat in mod intentionat greseli in discursuri tocmai pentru a-i distruge imaginea, astfel incat sa nu devina o amenintare pentru Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns