Antonia și Alex Velea încearcă să nu-i răsfețe prea tare pe copiii lor

Faptul că Antonia și Alex Velea sunt printre cele mai fashioniste vedete de la noi, fiind mereu în pas cu trendurile internaționale, nu mai este pentru nimeni un secret. Cei doi artiști sunt atât de pasionați de modă încât i-au transformat și pe cei doi băieți în niște puști cool. Cu toate acestea, Alex Velea și Antonia încearcă însă să nu-i răsfețe prea mult pe copii .

Inevitabil, datorită faptului că meseria le impune să aibă o imagine perfectă, Alex Velea și Antonia investesc sume considerabile de bani în haine și accesorii, transmițând această pasiune pentru modă și celor doi fii ai lor. Conștienți însă de faptul că micuții pot ajunge în stadiul în care vor pune doar accentul pe eticheta unui produs, Antonia și Alex au început să discute cu micuții și să le explice că în viață contează alte lucruri nu hainele de firmă. „Suntem fashioniști, dar….

E o discuție mai elaborată. Ne place să fim, dar totodată conștientizăm că nu asta contează cel mai mult în viață. Trebuie să arăți bine și într-un tricot de 20 de lei, și o pereche de jeans. Copiii trebuie învățați asta, pentru că eu l-am văzut pe Dominic.

El într-adevăr e un copil norocos și deja la 4 ani realizează asta și-mi arată tot felul de tricouri, că sunt nu-știu-ce branduri și se laudă că are el nu-știu-ce tricou și la un moment dat l-am întrebat dacă nu mai asta știe”, ne-a spus Alex, completat imediat de Antonia, care mărturisește că încearcă să găsească un echilibru între pasiunea pentru haine și educația copiilor

Nu vrem să pună accent pe așa ceva. Nu asta contează în viață. Încercăm să ținem un echilibru, să nu fim exagerați. E adevărat că în ultimii ani ne-am dezvoltat o plăcere fabuloasă pentru haine și accesorii”