Ce urmărește Rareș Bogdan? Atac cu perdea la Ludovic Orban

Rareș Bogdan, a lansat, marți, un val de atacuri la adresa membrilor PNL, și nu numai. Liberalul l-a pus la zid și pe liderul Ludovic Orban, după ce Raluca Turcan a pierdut cursa pentru șefia Camerei Deputaților.

Deși a spus că nu vizează nicio funcție din Guvern, Rareș Bogdan s-a dezlănțuit la adresa colegilor săi, reproșându-le ceea ce se întâmplă în PNL.

Liberalul îi reproșează lui Orban că desemnarea Ralucăi Turcan ca și candidat al PNL și al partidelor de Opoziție a fost abordată cu superficialitate.

„PNL a jucat foarte prost alegerea celui de-al treilea om in stat. Raluca Turcan a fost lasata singura, a negociat cat a negociat, dar trebuia sustinuta de lidershipul complet al partidului. Dar negocierile nu le face doar presedintele partidului. Fiecare grup politic are niste oameni care negociaza.

De exemplu, UDMR nu negociaza la fel de bine cu dl Orban cum negociaza cu dl Blaga. Pro Romania nu negociaza la fel de bine cu dl Orban cum negociaza cu alt lider, vicepresedinte. Cred ca nu s-a inteles foarte bine importanta acestei pozitii in statul roman. Si cred ca a fost abordata cu superficialitate alegerea de la Camera”, a declarat Rareș Bogdan pentru Ziare.com.

Lasă un răspuns