Dăncilă continuă epurările. Nimeni nu se aștepta la o asemenea decizie. Breaking News

După încarcerarea lui Liviu Dragnea, în PSD a început ”noaptea cutițelor lungi”. Sefa Casei de de Asigurări de Sănătate a fost demisă.

Viorica Dăncilă a demis-o în această după masă și pe directoarea generală a Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Adriana Cotel (foto). „La data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Adriana Cotel se revocă din funcţia de membru al Consiliului de administraţie şi de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate”, se arată în decizia publicată în Monitorul Oficial.

Adriana Cotel a fost numită în funcție în ianuarie 2019, fiind considerată o apropiată a lui Darius Vâlcov, condamnat în primă instanță la opt ani de închisoare

Tot azi, consilierul economic al premierului Dăncilă, celebrul Darius Vâlcov a anunțat că și-a dat demisia. Apoi, secretarul de stat de la Ministerul Apărării, Andrie Ignat a fost demis, fiind acuzat că a fost persoana care a ”frânat” licitația pentru fregate.

Alte surse susțin că următorii șefi de agenții și companii naționale vor fi șefa de la Agenția Națională de Administrare Fiscală și șeful CNAIR, Narcis Neaga

Lasă un răspuns