EXCLUSIV! Adio baroni! Ea va fi noua stea a politicii românești! Cine o susține pe cea care vrea să-l învingă pe Iohannis la prezidențiale! Dezvăluiri incendiare

Ramona Ioana Bruynseels a fost aleasă sâmbătă președinte al Partidului Puterii Umaniste (social – liberal) și totodată a fost desemnată și candidat al formațiunii la alegerile prezidențiale. Aceasta este cunoscută drept o profesionistă desăvârșită, absolventă de Harvard și cu o reputație intactă. În trecut a deținut mai multe funcții prestigioase, atât în administrația publică, cât și în privat.

Ramona Ioana Bruynseels a acceptat să acorde un interviu Revistei Capital, în care a făcut o serie de dezvăluiri interesante. Promovarea femeilor merituorii  în funcții de conducere este unul dintre obiectivele sale.  Ea vrea să vină cu un alt tip de politică decât tot ce am văzut până acum, una care să fie centrată pe om și nevoile lui.

Actualul președinte al Partidului Puterii Umaniste, din care face parte și fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, este căsătorită cu celebrul bancher Dominic Bruynseels cu care are două fetițe.

Ramona Ioana Bruynseels a terminat Facultatea de Drept ca șefă de promoție și a absolvit și un program prestigios la Harvard. Această beneficiază de susținerea unor nume mari din zona de business și nu numai. Cel care a adus doctrina umanistă în România este Dan Voiculescu.

Într-adevăr până acum am activat în sectorul privat, mai precis în banking, apoi în sectorul non-guvernamental unde am condus proiectul RePatriot și, cel mai recent, în Guvernul României unde am fost pe rând, consilier de stat al prim-ministrului României, secretar de stat și din nou consilier de stat pentru mediul de afaceri – aceste prezente în sfera de specialiști ai structurii guvernamentale au cauzat diverse interpretări tendențioase: “al cui om sunt?”. Al nimănui. Un om liber răspunde doar în față lui Dumnezeu și a propriei conștiințe. După experiență acumulată la Harvard am primit numeroase oferte de a-mi folosi cunoștințele acumulate. Am acceptat câteva.

În toată carieră mea de până acum am învățat mult, am observat și am încercat să fac lucruri. Neavând însă prerogative politice, impactul activității mele a fost limitat. Tocmai de aceea, pentru că nu vreau, nu știu și nu pot să stau pe margine și pentru că vreau să fac ceva cu adevărat relevant pentru societatea care m-a crescut, am decis să întru în politică. Dar nu în politică cu care suntem obișnuiți cu toții, ci într-un cu totul alt tip de politică, aceea centrată real pe individ, pe nevoile și aspirațiile lui concrete.

În care nu mai contează DREAPTA sau STÂNGA, ci impactul benefic al măsurilor asumate. Este o perspectiva nouă, umanistă și radical diferită de tot ce s-a întâmplat până acum. Miza mea și a tuturor celor care vrem să schimbăm România în bine, este să facem pasul de la declarații de bune intenții la realizări concrete. Trăim într-o societate deșteaptă! Oamenii sunt informați, nu se mai lasă păcăliți. Nimeni nu mai crede în basmele politicienilor care spun că se sacrifică pentru țară, dar, în realitate, sacrifică țară pentru ei. Se poate și fără “sacrificii” și fără impostori. România poate și trebuie să se dezvolte repede și bine.

Cum?

Prin muncă, inteligență și creativitate. Dar, în primul rând, prin muncă serioasă. Dacă nu-i mai așteptăm pe Ei, pe cei care ne-au condus în ultimii 30 de ani, și începem să muncim cu mintea și posibilitățile noastre – sănătos, echilibrat, bucurându-ne de ceea ce facem – o să-i lăsăm în urmă. Pentru că ei, vajnicii noștri bărbați de stat, unii dintre ei, știu doar să vorbească și nu pot ține cu pasul noi, care muncim. Evident, mai sunt și excepții.

Lasă un răspuns