Ion Țiriac candidează la funcţia de preşedinte! Ce vânează cel mai bogat om de afaceri din România

Ion Țiriac candidează! Miliardarul și-a depus candidatura pentru un post de conducere. Cel mai bogat om de afaceri din România nu a mai ocupat de ceva vreme funcții de conducere

on Țiriac va candida pentru președinția Federației Române de Tenis. George Cosac, fostul lider al FRT, s-a retras și a ales să nu-și mai depună candidatura la anunțul veștii că Țiriac își dorește acest post.

„Va linişti apele în tenisul românesc. Ştie cel mai mai bine ce e de făcut pentru tenisul din România. E un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare”, a declarat fostul tenismen Ilie Năstase.

La președinția FR Tenis mai candidează președintele Tenis Club Herastrau, Ion Ţupa, Răzvan Itu, director general în cadrul FRT, Liviu Ursuleanu, fost vicepreşedinte al FR Tenis, şi Marius Vecerdea, preşedintele Tenis Club Pamira Sibiu. Noul președinte va fi ales în cadrul Adunării Generale a Federației Române de Tenis pe 19 iunie, la Centrul Național de Tenis din București.

„Indiferent de problemele care sunt şi de cei care sabotează, boicotează şi pun piedici actualei conduceri, activitatea federaţiei merge mai departe ca şi până acum. Eu voi decide în zilele următoare dacă voi candida la următoarele alegeri. Dar dacă domnul Ţiriac îşi menţine intenţia de a candida şi de a deveni preşedintele Federaţiei Române de Tenis, atunci cu siguranţă eu nu voi mai candida”, declara acum ceva vreme Cosac.

„Ar fi un lucru foarte bun, dacă ar candida la președinția Federației Române de Tenis. Prin tot ce a făcut în viața asta, a arătat că este capabil de orice. Tenisul românesc ar avea numai de câștigat dacă va fi dumnealui acolo”, a spus Simona Halep înainte de Roland Garros.

Lasă un răspuns