Olguţa Vasilescu îl ironizează din nou pe Ludovic Orban: Să dea vouchere de vacanţă doar celor care au votat cu PNL

Fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu a comentat ironic declaraţiile preşedintelui PNL Ludovic Orban, care a spus că nu i se pare normal ca toţi angajaţii din sectorul public să primească vouchere de vacanţă.

Ludovic Orban recidivează: «Nu mi se pare normal ca toţi angajaţii din sectorul public să beneficieze de vouchere de vacanţă». Aşa este, Ludovic!

Eu propun să le dea doar celor care au votat cu PNL, că ei votează şi cu Johannis şi doar ei merită în vacanţă”, a scris Olguţa Vasilescu, pe Facebook. Reacţia fostului ministru al Muncii vine după ce Ludovic Orban a declarat că nu crede că toţi angajaţii la stat ar trebui să primească vouchere de vacanţă.

Anterior, Vasilescu l-a ironizat pe Ludovic Orban şi pentru această declaraţie. „Păi, au câştigat alegerile pe mâna lor! Să o facă, zic!”, a scris pe Facebook Lia Olguţa Vasilescu distribuind ştirea referitoare la declaraţia liderului PNL, care spunea că nu i se pare normal ca IT-iştii să fie scutiţi de plata impozitului pe venit.

„Nu mi se pare normal ca toţi angajaţii din sectorul public să beneficieze de vouchere de vacanţă, în timp ce angajaţii din mediul privat să beneficieze de vouchere de vacanţă numai dacă doreşte compania.

Din acest motiv, noi avem o propunere tot pentru eliminarea discriminării, permiţând companiile să deducă costul cu acordarea voucherelor de vacanţă, astfel încât să permitem egalitatea de tratament între cei care lucrează în mediul privat şi cei care lucrează în sectorul public”, a afirmat Orban, luni la finalul BPN al PNL.

Liderul PNL a adăugat că îşi menţine punctul de vedere cu privire la eliminarea scutirii de impozit pentru IT-işti, precizând că este unul dintre principii este cel al nondiscriminării şi egalităţii efective în faţa legii, inclusiv egalitatea egalitatea de tratament fiscal.

Lasă un răspuns