Rareș Bogdan cere proiect de lege prin care ”bugetarii de lux” să poată fi prezenți într-un singur consiliu de administrație al unei firme de stat

Rareș Bogdan a anunțat pe Facebook că va cere parlamentarilor PNL să inițieze un proiect de lege care să limiteze accesul ”bugetofagilor de lux” la maximum un consiliu de administrație al unei companii cu capital de stat.

Reamintim guvernul, ministerele sau municipalitățile sunt acționare în sute de companii. Prezența în consiliile de administrație ale acestor companii de stat a fost folosită de PSD ca instrument pentru cumpărarea unor politicieni de opoziție.

”PNL taie posturile de lux ale clientelei politice plătită cu indemnizații de uriase. Nu vor mai fi 7 membri în consilii de administrație bănoase. Maxim 3. Un bugetofag de lux al PSD, ALDE sau UDMR nu poate fi în mai mult de un consiliu de administrație, nu în 3, nu în 5, nu în 7! Unul singur. Voi cere parlamentarilor PNL să taie prin lege numărul bugetarilor de lux care căpușează banii românilor! În regim de urgență”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.


Lasă un răspuns