Rareş Bogdan, despre TENSIUNILE din PNL: „E ca într-o CĂSNICIE”

Şedinţa Biroului Executiv al PNL s-ar fi lăsat cu scnadal, spun surse citate de media, după ce Violeta Alexandru, consilierul preşedintelui PNL, a fost propusă de Ludovic Orban în funcţia de preşedinte interimar al PNL Bucureşti. Rareş Bogdan a refuzat să comenteze tensiunile din interior, dar a spus că este „ca într-o căsnicie”, iar partidul a ieşit unit.

„Rareş Bogdan: Nu voi vorbi nimic despre ce s-a întâmplat în interior. E ca într-o casă, într-o căsnicie, o relaţie. Nu e întotdeauna soarele sus pe cer, dar cu toate astea, în afara uşii, nu este nimic. Nu trebuie să vorbim despre asta. S-au spus lucruri dure, s-au spus lucruri clare. Important este că am ieşit uniţi din interior şi nu detzbinaţi.

Jurnalist: Vorbeaţi despre crocodili şi şobolani.

Rareş Bogdan: Să ştiţi că sunt.

Juralist: Cineva vorbea la PSD despre antilope.

Rareş Bogdan: Văd lumea mai frumos. Eu vâd în Bucurelşti ceva mai dezastruos, după modul î care e admnistrat Bucureştiul. 

Jurnalist: Consideraţi că ar fi fostmai bine să vă bateţi cu aceşti crocodili şi şobolani…

Rareş Bogdan: Mă voi bate în continuare păentru că cred că cei şase primari de sector şi primarul general trebuie să plece de urgenţă pentru sunt o calamitate pentru acest oraş. Niciodată acest oraş nu a avut o adminsitraţie mai pşroastă decât în ultimii trei ani de zile. Trebuie să plece de urgenţă pentru că sunt un pericol pentru bucureştean”, a mai spus europarlamentarul după şedinţa Biroului Executiv al PNL.