TUDOR CHIRILĂ, CEARTĂ CU UN ANGAJAT AL PRIMĂRIEI. ATENȚIE, LIMBAJ VIOLENT!

udor Chirilă a postat, pe pagina sa de Facebook, un video în care îi cere explicații unui angajat al Primăriei Capitalei care a înjurat o femeie. Artistul scrie că o femeie a trecut cu trotineta pe pista de bicicliști. Atunci, angajatul companiei Parking București a înjurat-o, iar solistul a auzit.

Moment în care, Tudor Chirilă i-a cerut explicații bărbatului. Angajatul primăriei s-a enervat și l-a luat la rost și pe artist. L-a înjurat de câteva ori pe Tudor și i-a spus și „marș!”.

„Gabriela Firea ce aveți de gând cu un astfel de lucrător al Primăriei care se adresează unei doamne cu trotinetă (aflată pe pistă de biciclete) cu ‘du-te-n p**a mea de aici’? Cam cât tre să mai vedem astfel de oameni? Cum e cu violență de limbaj? Aia se pune sau nu? Cum e să mă înjuri de taxele pe care le plătesc?”, a scris Chirilă pe rețeaua socială, unde a publicat filmarea în care îl ia la rost pe angajat

Gabriela Firea ce aveti de gand cu un astfel de lucrator al Primariei care se adreseaza unei doamne cu trotineta (aflata pe pista de biciclete) cu “du-te-n pula mea de aici”? Cam cat tre sa mai vedem astfel de oameni? Cum e cu violenta de limbaj? Aia se pune sau nu? Cum e sa ma injuri de taxele pe care le platesc?PS. Ma aflu la politie (sectia 1) unde am facut plangere penala pentru amenintare si comportament abuziv.PS2. Hai sa aveti o zi mai buna:)

Publicată de Tudor Chirilă pe Miercuri, 12 iunie 2019