Au cedat pasiunii imediat după miezul nopţii, credeau că sunt camerele oprite VIDEO INSULA IUBIRII

Insula Iubirii 2019. Cel de-al treilea episod al emisiunii Insula Iubirii, ce a fost difuzat pe 6 mai 2019, a adus-o în atenția telespectatorilor pe Geanina, care s-a înscris în competiție pentru a-i arăta iubitului ei Costas că poate să aibă încredere în ea.

Insula Iubirii mai 2019. După ce s-a arătat încântată că nicio alarmă nu a fost despre iubitul ei, pe care îl consideră “un bărbat calculat, care nu va pica în ispită”, Geanina a mărturisit că nu are acces la telefonul lui, dar speră ca participarea în cadrul acestei competiții să fie de bun augur, pentru ca iubitul ei să o ceară de soție.
“Promite acum. Dacă sunt cuminte, mă iei de soție?”, a întrebat Geanina, care a fost completată de mama ei: “A promis în fața întregii țări. Trebuie să-ți ia inel.”, a spus femeia înainte ca cei doi să plece în Thailanda.

Insula Iubirii, episodul 3, sezonul 5, 6 mai 2019. De asemenea, Costas a avut parte de prima întâlnire cu ispita Nicoleta, însă acesta nu a părut deloc încântat, întrucât a “încercat să nu dea satisfacții”.

Insula iubirii 2019: “Aș pune-o să repete, normal. Nu poți să fii imun!”
Insula Iubirii, episodul 3, sezonul 5, 6 mai 2019. ”Stai departe de mine. Nu vreau să se interpreteze greșit. Am o relație”, i-a spus el Nicoletei, care a spus că ”va insista”.

Insula Iubirii, episodul 3, sezonul 5, 6 mai 2019. O situație nemaiîntâlnită la Insula Iubirii a avut loc acum, în cel de-al treilea episod al competiției, întrucât Costas a refuzat să doarmă în același pat cu ispita Nicoleta. De asemenea, în centrul atenției a fost și Teodora, care a petrecut timp cu ispita Mircea, de care s-a apropiat mult și, mai mult de atât, i-a dezvăluit care este cea mai mare dorință a ei.

Eusebiu s-a bucurat, săptămâna trecută, de o reprezentație de striptease din partea ispitei Bianca, iar în cel de-al treilea episod al emisiunii Insula Iubirii, el a recunoscut că și-ar dori ca aceasta să repete acest moment. ”Aș pune-o să repete, normal. Nu poți să fii imun!”, a spus el.

De asemenea, Aurel a făcut senzație în cadrul acestui show, întrucât și-a îndeplinit dorința de a petrece timp în companiei ispitei Dana pe care a și sărutat-o. Spre deosebire de sezonul în care a mai participat, el și-a asumat faptele: “Am picat în ispită, frate. N-am ce să fac.”, a mai spus el.

drian a mărturisit, la începutul competiției că nu va pica în ispită, însă a picat din primele 24 de ore și a recunoscut asta: “Am rezistat vreo 23 de ore și jumătate, iar jumătatea cealaltă a fost fatală. Nu credeam că o să-mi vină să o iau de mână. E o femeie frumoasă, nu am mai stat în pat cu o femeie atât de frumoasă în pat.”, a spus el

Insula Iubirii, episodul 3, sezonul 5, 6 mai 2019. De asemenea, Costas, care a dormit pe jos ca să nu pice în ispită, și-a mărturisit dragostea pentru iubita lui, fiecare răspuns fiind gândit înainte.