Irina Columbeanu s-a mutat definitiv în SUA? Uite ce viață dulce are lângă mama ei, Monica Gabor!

Stabilirea definitivă a unicei lor fiice, Irina, în America a fost o dezbatere continuă pentru Monica Gabor şi Irinel Columbeanu. Iată că la opt ani de când a început acest război tacit pentru custodia Irinei, micuţa este din nou lângă mama ei. Deocamdată se bucură de vacanţă şi rămâne de văzut dacă îşi va continua studiile peste Ocean.

Fericită, zâmbitoare şi relaxată, aşa o înfăţişează pozele de pe Instagram pe Irina (12 ani), fiica omului de afaceri Irinel Columbeanu (62 de ani) şi a fostului fotomodel Monica Gabor (31 de ani). Însă nu în România, ci la peste 10.000 de kilometri distanţă de ţară, mai precis în SUA. Nu ştim dacă micuţa „prinţesă” se află încă de anul trecut în grija mamei sale, cert este că acum se află în vacanţă peste Ocean şi se bucură la maximum  de clipele petrecute alături de Monica.

Irina Columbeanu se bucură de timpul petrecut în America alături de mama ei şi de iubitul acesteia, Mr. Pink
Foto:Arhivă personală

Irinuca a învăţat să facă prăjituri, îi place să se plimbe în compania Monicăi şi se joacă cu Antony, băiatul lui „Mr Pink”, şi cu patrupedul familiei. Irinel Columbeanu obişnuia să vină destul de des la evenimente însoţit de fiica lui, însă de anul trecut, apariţiile lui au fost doar alături de mai tânăra lui iubită, Oana Cojocaru (22 de ani), ori singur, ceea ce întăreşte şi mai mult zvonul că mutarea Irinei peste Ocean a avut loc de ceva timp.

Ba mai mult, foştii colegi de la Şcoala Franceză din Bucureşti simt lipsa Irinei şi i-au transmis pe conturile sociale mesaje prin care îşi manifestă dorinţa de a o revedea, fapt ce întăreşte şi mai mult ideea că micuţa nu mai locuieşte în ţară de anul trecut.