JADOR A INTRAT IN TOPUL CELOR MAI ÎNSTĂRIŢI MANELIŞTI! UITE CÂŢI BANI A STRÂNS ÎN DOAR TREI LUNI!

Jador este unul dintre cei mai îndrăgiţi concurenţi de la Puterea Dragostei, solistul fiind votat de nenumărate ori „favoritul săptămânii”. Pe lângă statutul de participant la emisiunea fenomen a momentului, protagonistul nostru are şi o carieră muzicală în plină ascensiune.

Cu sute de mii de urmăritori pe reţelele de socializare şi zeci de milioane de vizualizări pe youtube, la clip-urile sale, artistul are concerte pe bandă rulantă atât în ţară cât şi în Diaspora.

Weekend-ul trecut, de exemplu, cântăreţul şi Bogdan Mocanu au avut spectacole în Frankfurt, Zurich şi Stuttgart, iar cluburile unde au ţinut reprezentaţiile au fost arhipline la evenimente.

Iar dacă vă întrebaţi cât câştigă Jador, să ştiţi că am aflat şi asta…Pentru un program de o oră şi jumătate, cu formaţia, tânărul de 25 de ani percepe un onorariu de aproape 4000 de euro, sumă din care rămâne cu mai bine de jumătate după ce plăteşte instrumentiştii. Doar luna aceasta, solistul a avut mai bine de 12 spectacole, aşa că, faceţi dumneavoastră socoteala…

Mai mult decât atât, se pare că de când a început Puterea Dragostei, iar propunerile de concerte sunt din ce în ce mai multe, Jador a reuşit să strângă în jur de 30.000 de euro.

Numai de la show-ul Puterea Dragostei unde este deseori favorit, solistul a încasat în jur de 15.000 de euro din premiile săptămânale, iar restul banilor provin din onorariile de la spectacole. În acest moment agenda cântăreţului este plină, acesta având concerte programate până la finalul anului.

Nu exagerez când spun că îmi iubesc susţinătorii şi fanii care ascultă muzica mea. Mă „hrănesc” cu mesajele lor şi apreciez toate sfaturile, glumele, dar şi criticile constructive. Mereu îmi fac supersurprize şi sunt extraordinar de fericit. Acum, când mă gândesc la momentele respective, am o stare de euforie. E ceva incredibil. Nu aş fi crezut niciodată că oamenii vor ajunge să mă iubească atât de mult. Vreau să le reamintesc că ei îmi dau încredere, multă putere şi inspiraţie, şi împreună o să ajungem din ce în ce mai sus„, a declarat Jador pentru WOWbiz.ro