Las Fierbinti – MAFIOTU

iulie 2019

Las Fierbinti aduce si noutati, rasete si buna dispozitie, ne promite aceleasi personaje cu povesti si mai bune, mai amuzante, mai multa distractie in fiecare zi. Asadar, nu pierdeti un nou episod Las Fierbinti Sezonul 15 Episodul 48 din 29 Mai 2019 de la ora 20:30 pe Protv. Sa inceapa Las Fierbinti, in fiecare Marti, Miercuri si Joi cu episoade noi. Sursa: Protv.ro

Cel mai urmarit serial romanesc din istoria televiziunii.

 comedie pana la sfarsitul lumii. Razi romaneste cu Celentano, Firicel, Giani, Bobita, Dorel, Robi, primarul Vasile, Dalida, Gianina, Nicu Rata, Branzoi si Ardiles. Tara o arde pe comedie!

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

În rândul publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, sezonul 15 “Las Fierbinţi” a înregistrat o medie de 11.7 puncte de rating şi  31% cotă de piaţă, în timp ce televiziunea de pe poziţia secundă a obţinut 5.9 puncte de rating şi 15.7% share. Serialul a avut 100% leadership, fiecare episod fiind lider incontestabil de audienţă

Este incredibil cum se simte din partea noastră toată această atenţie asupra a ceea ce facem. Ne flatează şi ne face să ne dedicăm în continuare. Ne simţim datori să ducem mai departe fenomenul Las Fierbinţi, într-un nou sezon pentru toamnă, pentru care începem filmările foarte curând”, a spus Dragoş Buliga, regizorul şi producătorul serialului “Las Fierbinţi”.

Bobiţă, Giani, Aspirina, Dorel, Celentano, Firicel, Vasile, Robi, Dalida, Gianina, Ardiles şi toate celelalte personaje iubite de telespectatori îşi vor relua aventurile din cel mai cunoscut sat din România, în această toamnă, la Pro TV.

Facebook Comments

%d blogeri au apreciat: