Mama Luizei, fata ucisa la Caracal, urlete de durere: „Jur ca-l omor cu mainile mele”

S-au scurs momente sfasietoare la locuinta lui Gheorghe Dinca, presupusul criminal care le-ar fi ucis pe Alexandra Macesanu si Mihaela Luiza Melencu. Mama tinerei de 19 ani a mers in fata portii casei in care aceasta si-ar fi gasit sfarsitul intr-un mod violent. Femeia se afla in stare de soc si plangea incontinuu.

Mama Luizei, fata ucisa la Caracal, urlete de durere
Mama Luizei era in drum spre Bucuresti cand a aflat ca este posibil ca fiica ei sa fi fost gasita moarta. Astfel, s-a intors de urgenta in Caracal si a mers la casa unde se presupune ca ar fi fost gasite ramasitele umane ale celor doua fete disparute. Aici, femeia a fost filmata in timp ce isi striga durerea si intreaba cu lacrimi in ochi de ce i-a fost ucis copilul. Ingenuncheata de suferinta, ea a jurat razbunare.

“De ce i-a facut asta? Pentru ce? Nu merita copilul meu. Nu merita! Om de 65 de ani… de seama cu tata. Jur ca-l omor cu mainile mele! Mi-a omorat copilul!”, striga femeia in timp ce plangea in hohote, relateaza observator.tv.

In varsta de 19 ani, Luiza Mihaela Melencu locuia in comuna Diosti, judetul Olt si a disparut pe 14 aprilie. De atunci, pe “Lulu”, asa cum ii spuneau apropiatii, nu a mai vazut-o nimeni. La trei luni de la disparitia ei, politistii si procurorii din Olt au descins la locuinta unui barbat de 65 de ani, Gheorghe Dinca, unde au fost gasite ramasite umane si bijuterii similare celor purtate de cele doua fete disparute: Alexandra Macesanu (15 ani) si Mihaela Luiza Melencu (19 ani).