Mircea Badea, despre cazul Alexandrei, fata omorâtă în Caracal:”Nu știu de ce vă inflamați așa…

Mircea Badea a reacționat după tragedia de la Caracal.

”Nu știu de ce vă inflamați așa. Aveți dovada supremă că statul de drept, instituțiile, legea, și lozincile USR și PNL vă apără: doar a intrat Dragniiia la pușcărie….”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuța, a spus că se fac cercetări pentru omor, în cazul Alexandrei, fata de 15 ani, dispărută, din Caracal.

Alexandra putea să fie salvată

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

Ulterior, STS a revenit cu explicații, precizând că fata de 15 ani a fost localizată de anchetatori în zona indicată de Serviciu în urma a două din cele trei apeluri la Serviciul de Urgență 112.

Suspect este un bărbat de 57 de ani, pe numele său Gheorghe Dincă, tată a trei copii. În casa lui a fost găsit un bidon cu resturi umane și bijuterii în special inele, care i-ar fi aparținut Alexandrei.

Totodată, anchetatorii încearcă să identifice o a doua victimă, care se pare că a dispărut în urmă cu mai bine de o lună și care era din județul Dolj.