Rareș Bogdan face dezvăluirea zilei: Am descoperit niște lucruri despre care nu s-a auzit în țară

Rareș Bogdan aduce vești noi de la Bruxelles. Liberalul își laudă colegii din Parlamentul European într-un mesaj postat pe contul său de Facebook.. Acesta spune că a descoperit anumite lucruri ce nu se știu în țară și susține că PPE nu taie frunze la câini.

Strasbourg. Azi începe sesiunea plenară constitutivă, durează până pe 4. Un moment solemn, dar nu de asta vă dau de știre. Ci deoarece am descoperit zilele astea că liberalii români au făcut aici lucruri despre care nu s-a auzit în țară. Bune!!!! Numai că, prinși cu activitățile curente (și credeți-mă, nu e cum se spune, nu se taie frunză la câini) au uitat să se și laude.

De pildă, Cristi Bușoi a avut un proiect care a salvat, pur și simplu, prețul medicamentelor din România de la explozie. Nu doar liberalii, tot grupul afiliat PPE a avut rezultate. Citesc zilele astea un dosar despre câteva drepturi obținute de români datorită colegilor mei și vi le aduc la cunoștință.

Sunt realmente bucuros. Ok, să vă spun ce e în perioada 2-4 iulie. Teoretic, alegem președintele, 14 vicepreședinți și 5 chestori. Ar mai urma să decidem numărul de membri ai comisiilor și sub-comisiilor permanente. Ce vă dezvălui acum e doar că jucăm tare, pentru că avem câteva obligații față de români. De fapt, una singură: România în primul rând!”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.