VIDEO Priviți-o cum fuge, Veorica, când e întrebată despre 10 august și Carmen Dan! Oameni buni, a fugit de la propria conferință!

Priviți-o cum fuge, nenorocita, când a fost întrebată despre 10 august și Carmen Dan! Oameni buni, a fugit de la propria conferință! Viorica Dăncilă a fugit pur și simplu de la propria declarație de presă oficială după CEx al PSD când a fost întrebată despre 10 august și Carmen Dan!

 De la minutul 11.00:

Viorica Dăncilă – mitraliată cu întrebări despre motivul remanierii de la Interne

Dăncilă anunță remaniere guvernamentală. Nicolae Moga la Interne, Ramona Mănescu la Externe, Mihai Fifor la Parteneriate Strategice.

Publicată de Epoch Times Romania pe Luni, 15 iulie 2019

Întrebare: De ce i-ați remaniat?

Dăncilă: Argumentele mele sunt legate de percepția publică a Ministerului de Interne. Eu cred că aici trebuie să avem o schimbare pentru un lucru mult mai bun în minister
Q: Unde a greșit Carmen Dan? Un exemplu?

Dăncilă: Nu vreau să fac trimitere la un anumit eveniment. Am spus că percepția publică legată de MAI și MAE nu e una foarte bună. Pentru mine ca premier e important ca percepția de ansamblu să fie una pozitivă. Acest lucru nu mi-l va dicta strada, dar eu cred că trebuie să aduc în guvern oameni cu credibilitate mult mai mare

Q: Pe 11 august care era percepția publică față de MAI?
Dăncilă: Nu vreau să comentez.