Viorica Dăncilă și Carmen Dan au fost prietene și vecine de bloc. Reacția oamenilor din Videle la conflictul dintre cele două

Carmen Dan și Viorica Dăncilă au încheiat ostil colaborarea în Guvern. Puțini știu însă că pe cele două le-a legat o prietenie strânsă, pe vremea când locuiau în Videle. Au fost chiar și vecine de bloc.

Înainte de a ajunge la dispute politice, ministrul demisionar și premierul au fost foarte apropiate. Jurnaliștii Digi24 au mers la blocul în care Dăncilă a cumpărat un apartament în 1999. La distanță de o scară de bloc a locuit și Carmen Dan, din 2008. Relația dintre cele două este însă mult mai veche.

Ce își amintesc localnicii despre acea perioadă?

Taberele sunt împărțite: unii cred că Viorica Dăncilă a făcut ce trebuia și că nu a avut de ales. Alții spun însă că premierul nu trebuia să decidă remanierea lui Carmen Dan, pentru că „oamenii din Videle trebuie să rămână uniți”.

Florica Baron : Nu vă luaţi după lume. Doamna Dăncilă nu e o persoană care să creeze probleme. Cealaltă e o persoană foarte liniştită şi inteligentă. Nu scoate o vorbă până nu o judecă şi asta contează enor