Rareș Bogdan a venit cu dovezile corupției Guvernului: Dăncilă e un Dragnea doi

Rareș Bogdan a prezentat, pe pagina sa de Facebook, dovezile cerute de premierul Dăncilă lui Klaus Iohannis. Acesta afirmase că Executivul este corupt.

Europartlamentarul PNL, Rareș Bogdan, a ținut să-i indice premierului Dăncilă care sunt dovezile pe care le-a cerut în ceea ce privește corupția din Guvern.

„Hai sa prezentam dovezi ale coruptiei Guvernului, cele cerute de doamna Dancila:

• Viorica Dăncilă vrea dovezi privind corupţia guvernării? Este încă o mostră de tupeu şi de sfidare a românilor de tip Dragnea. Doamna Dăncilă este un Dragnea doi!

• Iata doar cateva dovezi despre corupţie guvernării: OUG 13, modificarea Legilor Justiţiei, modificarea Codurilor penale, Legea recursului compensatoriu – toate la pachet cu ignorarea semnalelor de îngrijorare a partenerilor externi. Darius Valcov in functie, votul pt Rovana Plumb, Dragnea insusi, Tariceanu si multi altii…

Vorbim doar decizii luate de această guvernare, şi de Guvern ca atare şi de majoritatea care l-a susţinut, în interesul direct al infractorilor politici şi non-politici. Este ceva ce a nu a făcut nicio guvernare.

• Şi dacă nu exista presiunea străzii, a preşedintelui Iohannis, a opoziţiei, cu siguranţă se dădea şi OUG pentru amnistie şi graţiere, anulau şi sentinţele de la completurile de 5 judecători, Dragnea era astăzi liber şi candida la preşedinţie râzând românilor în faţă.

• Ultimii ani de guvernare pesedistă au fost îngrozitori pentru România. PSD a condus ca o familie de mafioţi, nu ca un partid.

• Dăncilă nu ar trebui să mai ceară dovezi despre ce este evident, ci ar trebui să îşi ceară scuze românilor şi să plece definitiv acasă”, a indicat Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook.