TATĂL ALEXANDREI MĂCEŞANU: «NECAZUL PRIN CARE TRECEM ESTE UN COȘMAR DIN CARE NU NE MAI TREZIM

Părinţii Alexandrei Măceşanu, adolescenta de 15 ani care ar fi fost ucisă şi arsă de Gheorghe Dincă, sunt la capătul puterilor. Tatăl fetei a publicat o scrisoare în care explică cum i-a cerut ajutorul vărului său Alexandru Cumpănaşu să-i reprezinte în faţa autorităţilor şi le cere tuturor celor care îl critică să se abţină de la comentarii.

Alexandru Cumpănaşu a publicat, duminică, pe Facebook, o scrisoare scrisă de Ioan Măceșanu, tatăl Alexandrei, feta de 15 ani care a sunat de trei ori la 112 înainte să fie ucisă de Gheorghe Dincă. Tatăl adolescentei a explicat cum i-a cerut lui Alexandru Cumpănaşu să-l ajute în căutările pentru recuperarea fetei şi cum în prezent există voci care îl critică pentru faptul că s-ar folosi de această tragedie pentru a câştiga capital de imagine.

„Îmi pare rău că l-am amestecat pe Sandu în toată nenoricirea noastră. I-am spus-o și lui de câte ori ne-am văzut. Îmi pare rău pentru că am văzut câți oameni răi îl atacă și îi creează probleme pentru că l-am rugat să ne ajute să o găsim pe Alexandra. Noi am apelat la Sandu și Iulian pentru a ne ajuta, nu ei s-au băgat peste noi. Cred că toţi cei care îl atacă nu sunt oameni creștini și au interese ciudate sau nu au copii să înțeleagă prin ce trecem. Eu și soția mea ne-am pus toată încrederea în vărul meu de la început, de joi seară când i-am spus lui și vărului nostru Iulian că ne-a dispărut fata. Din primul moment Sandu și Iulian au sărit în ajutorul nostru cu tot ce au putut

Sandu a făcut pentru noi mai mult decât orice politician sau instituție. Și eu și soția mea am văzut cum politicieni și alții îl critică pe Sandu pentru că este alături de noi. Și atât eu cât și soția am hotărât să le spunem, chiar dacă Sandu a insistat să nu o facem, că greșesc foarte mult și nu este deloc creștinesc cum procedează. Sandu nu este un om foarte vorbăreț dar când apelezi la el își da sufletul să ajute. Îmi pare rău Sandule că ți-am creat probleme și te-am amestecat, dar nu aveam încredere în nimeni altcineva.

Vreau să mai spun atât: i-am dat lui Sandu hârtie să ne reprezinte peste tot: la tribunal, la parchet, la poliție, la televiziune și ziare. Cine poate să spună că tot ce a făcut el a fost pentru a se folosi de fetița noastră dragă NU este omul lui Dummezeu și nu este creștin. Sandu ne-a întrebat despre tot ce a făcut în numele nostru și dincolo de necazul prin care trecem care este un coșmar din care nu ne mai trezim atacarea lui Sandu este lucrul care ne-a supărat și mai tare și am hotărât să-i trimit această scrisoare să o facă publică pentru că are nevoie de sprijinul nostru nu doar noi de al lui”, a notat Ioan Măceşanu în scrisoare.

Tatăl Alexandrei a încheiat prin a-şi exprima speranţa că fata va fi găsită, iar adevărul va ieşi la iveală cu ajutorul lui Alexandru Cumpănaşu.