Liviu Dragnea fara mustata

Instanța Supremă a amânat pentru ziua de 10 decembrie contestația depusă în luna octombrie de Liviu Dragnea. La prima sa apariție în public după cele aproape șase luni petrecut după gratii, fostul lider PSD a surprins prin faptul că nu mai are mustață.

a solicitarea fostului lider PSD, dosarul a fost amânat pentru 10 decembrie. Dragnea a invocat că mai are nevoie de timp pentru a-şi angaja un avocat, scrie g4media.ro.

Liviu Dragnea a apelat la o cale extraordinară de atac pentru a scăpa de condamnarea la 3 ani și jumătate în dosarul angajărilor fictive de la Direcția pentru protecția copilului Teleorman.

El a cerut anularea sentinței pronunțate pe 27 mai de Curtea Supremă și rejudecarea dosarului. Conform legii, dacă cererea se admite s-ar dispune eliberarea lui Liviu Dragnea din penitenciar şi rejudecarea apelului de către un nou complet de cinci judecători, potrivit g4media.ro care citează portalul Înaltei Curţi de Casaţie. Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman și este încarcerat din 27 mai.