10 lucruri care ne demonstrează că Angelina Jolie are o inimă de aur

Înțelege suferința altora și încearcă să schimbe lumea în bine. De aproximativ 20 de ani, Angelina Jolie face tot posibilul pentru a ajuta refugiații, a combate sărăcia și a ocroti natura. Angelina Jolie, nu a uitat niciodată să fie o mamă iubitoare și grijulie.

Redacția noastră admiră frumusețea și bunătatea actriței și vrea să vă spună o parte din povestea ei.

Totul a început cu Lara Croft

În 2000, Angelina Jolie a mers în Cambodgia pentru filmul Lara Croft: Tomb Raider. În acea perioadă, țara se confrunta cu o criză umanitară, iar acest lucru a emoționat-o pe tânăra actriță. Ea a luat mai multe măsuri pentru a ajuta și sprijini refugiații.

Ulterior, ea a vizitat peste 30 de țări, oferind asistență umanitară persoanelor nevoiașe și donând bani. Angelina a fost numită chiar ambasadorul bunăvoinței pentru Înaltul Comisariat al ONU.

Iubește natura și oamenii

A adoptat primul ei copil dintr-un orfelinat cambodgian și a cumpărat o casă acolo. Proprietatea se afla lângă Parcul Național Samlout, care a fost invadat de braconieri, punând în pericol speciile rare de animale.

Angelina a decis să cumpere 60.000 de hectare din acest parc și a creat o rezervație naturală pentru animalele sălbatice. A primit numele Fundației Maddox Jolie-Pitt.

Ea vine în ajutorul refugiaților.

Din anul 2001, când Angelina Jolie devine emisar special al ONU pentru refugiați. Actrița vizitează personal taberele în diferite țări, ajută la îmbunătățirea condițiilor de viață și oferă asistență umanitară. Jolie ajută, de asemenea, la construirea de școli.