15 tunsori la modă pentru femeile peste 30, 40 și 50 de ani

Coafurile joacă un rol important, adesea în favoarea femeilor de orice vârstă. În acest sezon, toate variantele de tunsori gradate de orice lungime sunt la modă în acest sezon. Vă îndemnăm să nu ezitați pentru a experimenta cu una din variantele potrivite anume pentru dvs.

Cele mai versatile opțiuni după vârstă:

– Bob gradat de-a lungul conturului feței;

– Carre alungit cu o ușoară diferență a lungimii zonei occipitale și cea din față a părului;

– Tunsori fără breton;

– Cascadă pe Carre alungit.

Coafuri 30+

Tunsorile de lungime medie sunt ideale pentru o femeie de peste 30 de ani, cu orice tip de aspect. O opțiune îndrăzneață și la modă pentru o femeie modernă peste 30 de ani, va fi tunsoarea Carre cu balayage în culori deschise. Nuanțele întunecate ale părului la această vârstă va juca în favoarea femeilor, cu părul închis la culoare de la natură. În alte cazuri, colorarea întunecată va accentua imperfecțiunile aspectului

1.

2.

3.

Coafuri 40+

Evitați colorarea gri sau argintie, tunsorile perfect drepte, cu geometrie clară. Coafura volumetrică cu melanj de bună calitate va oferi armonie aspectului dvs. Tunsorile asimetrice și gradate de lungime medie vor ”masca” semnele de vârstă a feței și a gâtului. Preferați tunsorile care nu necesită un styling complex.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

Coafuri pentru femeile 50+

Perfect vor evidenția avantajele aspectului tunsorile Bob și Carre. Coafurile simple și clare vor avantaja aspectul fashionistelor peste 50 de ani. Volumul ”natural”, fără cantitatea excesivă de produse de styling, va face ca aspectul să fie cât mai proaspăt și concis.

12.